Rusalki Quartet

Vier “zeemeerminnen” die voornamelijk a-capella zingen over hartstocht, verlies, liefde, pijn, dood en de grootsheid van de natuur. Liederen opgedoken over de hele wereld, van Rusland tot Noord Afrika en Nepal, opnieuw gearrangeerd en in twintig talen gezongen.

A capella kwartet Rusalki (Russ: meerminnen/sirenen)

Rusalki is een vocaal kwartet dat bestaat uit vier zangeressen/ actrices: de Russische Tatiana Lina, Frouke Flieringa, Saskia Jelsma en de Iers-Nederlandse Peppina MacRuairi, die wereldliederen uit meer dan 20 landen vertolkt. De mooiste, ontroerendste, en meest humoristische liedjes, klaagzangen en canons die Rusalki heeft verzameld worden op speelse wijze, met humor en passie gebracht. De verrassende arrangementen van de in St. Petersburg geschoolde Tatiana blazen de traditionele liederen nieuw leven in.

Op golven van muziek en met behulp van theatrale elementen voeren de vier meerminnen u langs kleine verhalen over liefde, verlangen, wilde kozakken , zwarte raven en vrouwengeheimen.

`puur ontroerend en sprankelend…elk lied een minivoorstelling…muziek die recht uit het hart komt…een lust voor het oog en het oor….`

Meer weten? Kijk op www.rusalkiquartet.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *