Voorbereidingen Sterrenfestival 2012 in volle gang

Zo, het nieuwe jaar is al weer even op gang en dat kunnen we ook zeggen van ons bestuur.

Nadat de administratieve zaken van 2011 zijn afgehandeld in de vorm van inhoudelijke en financiƫle verslagen voor de subsidiegevers, zijn we gestart met de voorbereidingen voor het festival in september. Het wordt een feestelijk jaar voor het festival, want het wordt in 2012 het TIENDE Sterrenfestival. Daar willen we natuurlijk extra aandacht aan besteden.

In elk geval zullen we het Sterrenfestival ook dit jaar weer combineren met het programma van de culturele UITdag op zaterdag en de Duurzame markt op zondag. Ook willen we weer proberen een Iers programma op de zondagmiddag neer te zetten. Dat zou dan de vierde keer op rij zijn, waarmee er een ware traditie ontstaat. Ierse folk is voor veel mensen aantrekkelijk en het was de afgelopen drie jaar zondags dan ook altijd gezellig druk op de brink in Dwingeloo.

We hopen natuurlijk, ondanks alle geruchten, dat de herinrichting van de Brink in september achter de rug is en dat we in een mooie nieuwe omgeving een ouderwets gezellig festival zullen hebben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *